Natuurlijk Mooi Assen
 • "Natuurlijk Mooi is wat mij betreft het best bewaarde geheim op het gebied van huidverbetering én ontspanning in het noorden. Ik ging er in eerste instantie heen voor de huidverbetering, maar al vrij snel ook voor de zeer ontspannende massage tijdens de gehele behandeling. Petra is niet alleen heel professioneel, maar ook een zeer betrokken, toegewijde en warme persoonlijkheid. Ik kom inmiddels al zeven jaar bij Petra en nog elke keer verheug ik mij op de behandeling. Ontspannen, opgeladen en met een prachtige glow op mijn gezicht verlaat ik telkens weer de salon."
  Elvira (41 jaar, moeder van twee dochters)
 • "Altijd een feestje om naar Natuurlijk Mooi te gaan! Vriendelijke ontvangst door Petra, mooie zen-ruimte waar je heerlijk kunt genieten van een ontspannende behandeling maar ook kennis van zaken voor advies"
  Miranda
 • "Met toewijding en op zeer deskundige wijze geeft Petra een heerlijke op mijn huid afgestemde behandeling. Altijd vertrek ik weer ontspannen met een fris stralend gezicht."
  Janneke
 • "Ik kom al meer dan 1 jaar bij Petra en vind het er heerlijk relaxed. Fijne behandeling en ze werkt heel zorgvuldig. Zeker aan te bevelen."
  Willy
WhatsApp chat